Izdelava spletne trgovine Agona.si

(digitalni vavčer)

Agona d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 25-letno tradicijo na področju proizvodnje in prodaje. Ustanovljeno je bilo leta 1992. Najverjetneje pa ste njihove izdelke že zasledili v največjih slovenskih trgovinah z živili kot so: Hofer, Mercator, Spar, Tuš in ostale.

Zaradi lastnega spoznanja in trenutnih razmer so se odločili, da svojo dolgoletno prezenco preselijo tudi na splet. In svojim zvestim uporabnikom omogočijo nakup iz naslonjača.

Z odgovornimi v podjetju smo se najprej pogovorili o njihovih željah in podrobneje spoznali njihovo industrijo in odjemalce. Kmalu zatem smo  pripravili osnutek spletne trgovine oziroma tako imenovane “Wire-frame-e”. Po potrditvi osnutka smo se lotili izdelave in naročniku dostavili končni izdelek, ki si ga lahko ogledate tukaj

Digitalni vavčer (DIH Slovenia)

Želja naročnika je bila tudi, da je projekt sofinanciran s strani DIH Slovenia oziroma Slovenskega Podjetniškega Sklada. S pomočjo digitalnega vavčerja lahko prejmete sofinanciranje v višini do 60% vrednosti izdelave spletne trgovine.

DIH: “Primer dobre prakse”

Z veseljem in ponosom lahko povemo, da je DIH Slovenia naš primer označil kot primer dobre prakse in s tem odobril maksimalno povračilo v višini 60%. 

 

 

Potrebujete prenovo ali povsem novo spletno trgovino?

Želite izkoristiti Digitalni vavčer in si povrniti 60% stroška izdelave spletne trgovine?

Kontaktirajte nas s klikom na spodnji gumb in nam zaupajte več o projektu ali nas pokličite na +38640770941. 

PODROBNOSTI PROJEKTA

STRANKA

Agona

Date

28. 5. 2020

KATEGORIJA

Spletne trgovine