Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje

Z Naprednimi facebook oglasi do večje prodaje.

Želite, da bi tudi vaše podjetje lahko končno izkoristilo Facebook za povečanje prodaje, kot je to storilo že veliko podjetij? Facebook oglaševanje je nujno za gradnjo prepoznavnosti vašega podjetja in hkrati eno izmed najboljših orodij za povečevanje prodaje.

Facebook oglaševanje je primerno za podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo storitev ali  izdelkov v fizičnih ali spletnih trgovinah.

Dope-media-agencija-facebook-oglaševanje

Zakaj naša agencija?

Osredotočeni na rezultate

Navajeni smo velikih projektov in velikih številk. Ne bojimo se novih projektov in izzivov, saj uspešno upravljamo že z več ko 20 Facebook oglaševalskimi računi.

Dolgoletne izkušnje

Znanje na področju Facebook oglaševanja poleg rezultatov in zadovoljstva naših klientov, dokazujemo tudi z dolgoletnimi izkušnjami poslovanja na področju digitalnega marketinga.

Izkoriščen vložek

Facebook oglaševanja se vedno lotimo in izvajamo strateško ter postopno. S tem poskrbimo, da je vsak vložen € maksimalno izkoriščen.

Talentirana ekipa

Smo mnenja, da oglaševanje ni samo tehnični pristop in izvedba, temveč zahteva veliko iznajdljivosti in kreativnosti s katero se lahko pohvalimo.

Ponosni na rezultate

zadovoljni naročniki.

Naročniki, ki so nam ŽE zaupali facebook oglaševanje.

Ustna Medicina - dope digitalna agencija - digitalno oglaševanje - facebook oglaševanje
Vigo_Zavarovalnica_Sava_DOPE_media_agencija
Pringles
Hagen DOPE Media

POGOSTA VPRAŠANJA

IN ODGOVORI.

Nimamo fiksnih cen oglaševanja. Vse cene so prilagojene posameznemu podjetju, saj želimo, da je oglaševanje za vas najbolj profitabilno. 

Predlagamo vam, da nas pokličete, nam predstavite projekt mi pa vam bomo podali ceno, ki je primerna vašemu projektu.

Seveda, smo agencija, ki ponuja celostno rešitev oglaševanja kar pomeni, da bomo za vas izdelali tudi vse oglasne kreative.

V primeru, da potrebujete profesionalne fotografije vaših izdelkov vam lahko uredimo tudi te.

 

Seveda, vaši oglasi bodo vidni tako na Facebooku kot Instagramu.

Rezultati (prikazi in kliki na oglase) so zelo hitri, vendar to nujno še ne pomeni vzporedne rasti prodaje. Hitri rezultati nam omogočajo, da hitro testiramo kateri oglasi delujejo najbolje in v skladu s tem povečujemo oglaševalski vložek, ki prinaša prodajne rezultate.

Pokličite nas in v 5 minutah vam bomo razložili kako lahko najhitreje in najučinkoviteje izkoristite vaš vložek v oglase.

Najbolj pogosto vprašanje, ki nam ga postavijo naročniki. Odgovor je zelo preprost. 

Ko pričnemo z oglaševanjem, vedno začenjamo z nizkim vložkom, ki ga postopoma višamo.

Naš glavni cilj je, da oglasi čim prej postanejo profitabilni. To pomeni, da za vsak vloženi evro, dobimo vsaj 2 ali 3 nazaj. Metrika se imenuje ROAS – Return On Ad Spend – povračilo investicije v oglase. Ko dosežemo profitabilnost, postopoma povečujemo vložek v oglase in hkrati dvigujemo ROI.

ZAKAJ FACEBOOK OGLASI?

S pomočjo Facebook oglaševanja boste vašim bodočim kupcem omogočili, da vas odkrijejo, ne samo v vaši državi temveč tudi v tujini! S pomočjo remarketinga boste povečali možnost nakupov in vrednost košaric.

Dejstvo pa je, da je konkurenca na Facebooku vedno večja, zaradi česar so oglasi lahko velik strošek, če ne veste kaj delate. Ena pogostejših napak je, da se podjetja osredotočajo na osnovne metrike – všečki, komentarji, delitve in število Facebook sledilcev. To so metrike, ki so sicer odlične za meritev brandinga oziroma prepoznavnosti vašega podjetja, vendar so neuporabne, če je vaš cilj povečanje prodaje in obiska spletne strani.

ULOVITE POTENCIALNE KUPCE

Prednost Facebook oglaševanja je ta, da omogoča izjemno natančno targetiranje kar pomeni, da lahko oglase prikazujemo potencialnim kupcem vašega izdelka ali storitve.

POVEČAJTE PRODAJO IZDELKOV ALI STORITEV

Facebook je najmočnejše orodje za prodajo na spletu, če se ga uporablja na pravi način. Primeren pa je tako za podjetje, ki prodajajo fizične izdelke ali storitve.

HITRI REZULTATI

Uspešna prodajna zgodba zahteva veliko testiranja oglasov, prodajnih sporočil, prilagoditve itd. Facebook oglaševanje vam omogoča, da boste prejeli hitre odgovore oziroma rezultate na teste in s tem posledično prodajne rezultate.

PREHITITE KONKURENCO

Ne dovolite, da konkurenca izkorišča Facebook oglaševanje in svoje oglase prikazuje vašim potencialnim kupcem. Ne odlašajte in začnite oglaševati na Facebooku še danes ter preusmerjajte potencialne stranke na vašo spletno stran.

KAKŠEN JE POSTOPEK SODELOVANJA?
POTEK:

Skrbno pripravljena strategija in raziskava trga sta eni izmed najpomembnejših korakov za uspešno oglaševanje na Facebooku.

Določili bomo strateški pristop, vašo optimalno ciljno skupino in metrike s pomočjo katerih bomo merili zastavljene cilje in uspešnost Facebook oglaševanja.

POTEK:

Po izdelavi strategije bomo za vas pripravili oglasne kreative oziroma slike, ki se bodo prikazovale na oglasu. 

Naša prednost pred ostalimi agencijami je ta, da vsi oglasi naših naročnikov močno izstopajo. Kreativni in privlačni oglasi so izjemnega pomena. Zaradi vse nižje koncentracije in pozornosti uporabnikov poskrbimo, da bo vaš oglas opazen.

POTEK:

Po izdelavi oglasnih kreativ, pričnemo s strateškim postavljanjem kampanje in nastavitvijo konverzij, ki prikazujejo dosego zastavljenih ciljev.

POTEK:
Po lansiranju kampanje dnevno spremljamo rezultate oziroma uspešnost posameznih oglasov in jih neprestano optimiziramo, da je vaš vložek maksimalno izkoriščen.

FACEBOOK PAKETI.

IZBERITE TISTEGA, KI USTREZA
VAŠIM POTREBAM.

budget do 500€

Osnovni
350 Primeren za vse, ki se spoznavajo s Facebook oglaševanjem in želijo preizkusiti osnovne učinke Facebook oglaševanja. V paket je zajeto grafično oblikovanje oglasnih kreativ.
  •  

BUDGET 500-1.000€

Napredni
650 Namenjen naprednejšemu Facebook oglaševanju, ki vključuje razčlenjene kampanje, remarketing in naprednejše oglase. V paket je zajeto grafično oblikovanje oglasnih kreativ.
  •  

BUDGET VSAJ 1.000€

Prodajni
1
000+
Namenjen visokim prodajnim ciljem. Primeren za vsa podjetja, ki želijo povečati prodajo izdelkov, storitev ali obisk fizičnih trgovin. V paket je zajeto grafično oblikovanje oglasnih kreativ.
  •  

NUDIMO 50% POPUST NA PRVI MESEC TESTNEGA SODELOVANJA

Izkoristite najmočnejšo oglaševalsko platformo na svetu!

Raje govorite prek telefona?
UK: +44 7956 518 758
SLO: +386 40 770 941