Google oglaševanje

Google oglaševanje

Z GOOGLE OGLASI DO VEČJE PRODAJE.

Želite, da bi se oglas vašega podjetja prikazal na prvi strani google-a, ko kupci iščejo izdelke ali storitve sorodne vašim ali pa, ko brskajo po svojih najljubših spletnih straneh?

S pomočjo Google oglaševanja, boste kupcem omogočili, da vas hitreje najdejo. Za oglaševanje pa boste plačali samo v primeru, ko bo kupec kliknil na vaš oglas.

Oglasi vašega podjetja se bodo prikazovali na najvišjih pozicijah spletnih iskalnikov. Ker se več kot 80% vseh klikov zgodi na prvi strani Google rezultatov, je pomembno, da se tam pojavite ravno vi.

Zakaj Google oglasi?

ULOVITE POTENCIALNE KUPCE

Prednost Google oglaševanja je ta, da omogoča prikazovanje oglasov kupcem, ki so v iskalno-nakupnem procesu. Ko kupci iščejo izdelke ali storitve sorodne vašim, se tam lahko pojavite vi.

POJAVITE SE PRED KONKURENCO

Ne dovolite, da vam konkurenca “krade” kupce. Pojavite se na prvem mestu Google iskalnika in ulovite potecialne kupce. Ne prepustite ničesar naključju in začnite oglaševati na Googlu še danes ter  preusmerjajte potencialne stranke na vašo spletno stran.

POVEČAJTE OBISK SPLETNE STRANI

Google oglaševanje vam omogoča, da na svojo spletno stran privabite uporabnike, ki se že zanimajo za vaše izdelke in storitve.

PLAČAJTE SAMO, KO UPORABNIK KLIKNE NA OGLAS

Ne glede na to kolikorat se bo vaš oglas prikazal, boste plačali samo v primeru, ko kupec klikne na vaš oglas.

KAKO SE BOMO LOTILI VAŠEGA PROJEKTA?
POTEK:
Google oglaševanja se vedno lotimo strateško. Na podlagi vašega izdelka, storitve in industrije opravimo raziskavo ključnih besed in trga v katerem oglašujemo.
POTEK:

Po izdelavi strategije pričnemo s strateškim postavljanjem kampanje in nastavitvijo konverzij, ki prikazujejo dosego zastavljenih ciljev.

POTEK:

Po lansiranju kampanje dnevno spremljamo rezultate oziroma uspešnost posameznih oglasov, zato jih neprestano optimiziramo, da je vaš vložek maksimalno izkoriščen.

ZA KATERA PODJETJA SMO ŽE
OGLAŠEVALI NA GOOGLU.

NEKAJ IZMED ŠTEVILNIH ZADOVOLJNIH NAROČNIKOV.

Ustna Medicina - dope digitalna agencija - digitalno oglaševanje - facebook oglaševanje

Ponosni na pohvale.

POGOSTA VPRAŠANJA

IN ODGOVORI.

Cena storitev Google Oglaševanja se začne pri 250€/mesec. Torej s 50% popustom, ki ga nudimo ob prvem mesecu sodelovanja, cena znaša 125€/mesec brez DDV.

V ceno je vključena vzpostavitev oglaševalskega računa, postavitev konverzij in ciljev (za merjenje uspešnosti). Začetna cena zajema vzpostavitev 3 kampanj, vsaka kampanja pa zajema 3-5 ključnih besed.

Torej, če ponujate 3 storitve ali 3 izdelke, to pomeni promocijo le-teh. V kolikor ponujate le 1 izdelek ali storitev, bodo 3 kampanje namenjene le-temu izdelku oziroma storitvi.

Rezultati (prikazi in kliki na oglase) so zelo hitri, vendar to še ne pomeni vzporedne rasti prodaje. Za maksimalen izkupiček vašega vložka vam predlagamo tudi remarketing s pomočjo Facebook in Instagram oglasov ter e-mail marketing.

Pokličite nas in v 5 minutah vam bomo razložili kako lahko najhitreje in najučinkoviteje izkoristite vaš vložek v oglase.

Projekti.

NEKAJ NEDAVNIH PROJEKTOV GOOGLE OGLAŠEVANJA.

GOOGLE PAKETI.

IZBERITE TISTEGA, KI USTREZA
VAŠIM POTREBAM.

budget do 500€

Osnovni
250 Primeren za vse, ki želijo preikzusiti moč Google oglaševanja in lastnike manjših spletnih strani in spletnih trgovin. Paket zajema do 3 kampanje.
  •  

BUDGET 500-1.000€

Napredni
550 Primeren za vse, ki želijo naprednejše Google oglaševanje in lastnike srednje velikih spletnih strani in spletnih trgovin. Paket zajema do 6 kampanj.
  •  

BUDGET VSAJ 1.000€

Prodajni
1
000+
Primeren za vse, ki želijo naprednejše Google oglaševanje in lastnike večji spletnih strani in spletnih trgovin. Paket zajema več kot 10 kampanj.
  •  

Zakaj naša agencija?

Brez strahu

Navajeni smo velikih projektov in velikih številk. Ne bojimo se novih projektov in izzivov, saj uspešno upravljamo že z več ko 10 Google ads računi.

Certificirana ekipa

Znanje na področju Google oglaševanja poleg rezultatov in zadovoljstva naših klientov, dokazujemo tudi z uradnim Google certifikatom.

Izkoriščen vložek

Google oglaševanja se vedno lotimo in izvajamo strateško ter postopno. S tem poskrbimo, da je vsak vložen € maksimalno izkoriščen.

Talentirana ekipa

Smo mnenja, da oglaševanje ni samo tehnični pristop in izvedba, temveč oglaševanje zahteva veliko iznajdljivosti in kreativnosti s katero se lahko pohvalimo.

NUDIMO 50% POPUST NA PRVI MESEC TESTNEGA SODELOVANJA

pojavite se tam, kjer vas kupci iščejo!

zaupajte nam več o vašem projektu.

Raje govorite prek telefona?
UK: +44 7956 518 758
SLO: +386 40 770 941