Grafično oblikovanje

SAMO ENKRAT LAHKO NAREDITE PRVI VTIS.

Ljudje smo vizualna bitja, ki nas privlači estetika in simetrija, zato je še kako pomembno, da so vsi vaši marketinški materiali estetični in profesionalni. Ujemite zanimanje potencialnih strank z izjemnim grafičnim pristopom, prikažite in predstavite vaš izdelek/storitev v najboljši luči. Zagotvaljamo vam profesionalno grafično oblikovanje.

Prehitite konkurenco in se vašim potencialnim strankam predstavite z grafičnim pristopom, ki poleg estetske funkcije, takoj vzbudi zaupanje v vaše podjetje in jih prepriča v nakup vaših izdelkov ali storitev.

SLIKE POVEDO VEČ KOT 1000 BESED.

Poglejte si nekaj izmed naših nedavnih projektov.

ZAKAJ PROFESIONALNO GRAFIČNO OBLIKOVANJE?

POVEČAJTE DODANO VREDNOST VAŠIH IZDELKOV/STORITEV

Z vašo grafično podobo in materiali si določate tudi ciljno skupino. S profesionalno in estetsko grafično podobo boste vašim izdelkom/storitvam povečali dodano vrednost, kupci pa bodo vaše grafične materiali tudi raje delili z ostalimi.

SPODBUDITE NAKUPNI PROCES

Struktura, grafični elementi in barva dokazano vplivajo na nakupni proces uporabnika. Ne izgubljajte potencialnih kupcev zaradi nekvalitetnega dizajna.

VZBUDITE ZAUPANJE PRI KUPCIH

Dizajn vaše spletne strani, oglasov in celostne podobe je obraz vašega podjetja in dokazano vpliva na zaupanje pri kupcih. Zato poskrbite da bo vaš dizajn zaupanja vreden.

IZBOLJŠAJTE PREPOZNAVNOST VAŠE BLAGOVNE ZNAMKE.

Ljudje lahko podjetja prepoznamo že po določenih oblikah ali barvi in edinsvenem stilu. Pomagali vam bomo, da boste izstopali od konkurence in izražali edinstven stil.

PREDSTAVITE VAŠO ZGODBO NA PRAVI NAČIN IN IZSTOPITE IZ POVPREČJA!

PREVERITE, KAKO VAM LAHKO POMAGAMO.

Imate v mislih projekt?

Ustvarimo skupaj nekaj dobrega!Facebook OglaševanjeInstagram OglaševanjeGoogle OglaševanjeVodenje Facebook straniVodenje Instagram straniSpletne StraniSpletne Trgovine


Dovoljujem, da podjetje DOPE digitalna agencija S.P. moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

ZA VAS LAHKO PRIPRAVIMO.

DOPE oblikovanje že od 100,00€ dalje.

Grafično oblikovanje

  • Celostna grafična podoba
  • UI dizajn
  • Digitalni katalogi
  • Dizajn spletne strani
  • Oblikovanje oglasov

Tiskovine

  • Katalogi
  • Letaki
  • Jumbo plakati
  • Vizitke
  • Oglasi v revijah

zadovoljni naročniki.

Naročniki, ki nam zaupajo.

Ustna Medicina - dope digitalna agencija - digitalno oglaševanje - facebook oglaševanje