Instagram oglaševanje

NAPREDNO INSTAGRAM OGLAŠEVANJE

Instagram oglaševanje je odlično orodje za izgradnjo in nadgradnjo prepoznavnosti vašega podjetja, poleg tega pa je Instagram tudi eno najboljših orodij za povečanje prodaje, ko ga integriramo v vaš digitalni mix s pomočjo strategije tako, da prinaša največ strank in sledilcev ter porabi najmanj sredstev. Instagram oglaševanje omogoča vašemu podjetju, da dosežete ciljne skupine, ki se zanimajo za vaš izdelek ter povečate število sledilcev. Instagram vam omogoča, da ustvarite svojo Instagram trgovino, s pomočjo oglaševanja pa vam bomo pomagali, da zaživi. Tako kot na Facebooku, je tudi na Instagramu konkurenca vedno večja, kar pomeni, da lahko oglasi postanejo velik strošek, če se oglaševanja ne lotite pravilno. Ena pogostejših napak je ta, da se podjetja osredotočajo na osnovne metrike, – všečki, komentarji, delitve in število Instagram sledilcev. Omenjene metrike so sicer odlične za meritev brandinga oziroma prepoznavnosti vašega podjetja, vendar so neuporabne, kadar je vaš cilj povečanje prodaje in obiska spletne strani. Ne povzročajte si nepotrebnih stroškov s tem, da se Instagram oglaševanja lotevate sami. Osredotočite se na svoje podjetje in prepustite oglaševanje strokovnjakom.
KAJ VAM PRINAŠA SODELOVANJE Z NAMI?

BOLJŠI PREGLED NAD OGLAŠEVANJEM

Digitalno oglaševanje omogoča merljivost do zadnjega centa. Natačno vam povemo kolikšen znesek je potreben za dosego želenih konverzij in najpomembneje – kakšen je vaš ROI oziroma povračilo vloženega denarja v oglaševanje.

VRHUNSKE REZULTATE

Doseganje vrhunskih rezultatov je naša obsesija. Rezultate neprestano merimo in aktivnosti prilagajamo v skladu s konkretnimi rezultati. Ničesar ne prepustimo naklučju.

REŠITEV NA ENEM MESTU

Ponujamo kompletno rešitev digitalnega oglaševanja. Poleg oglaševanja vam ponujamo tudi rešitev grafičnega oblikovanja. Poskrbimo, da ste opaženi in ne spregledani.

TRANSPARENTNOST IN DIREKTNOST

Smo neposredni. Naš namen je biti najboljši in dosegati vrhunske rezultate.
KAKO SE BOMO LOTILI VAŠEGA PROJEKTA?
POTEK:
Instagram oglaševanja se vedno lotimo strateško. Izdelava strategije in raziskava trga sta ena izmed najpomembnejših korakov za uspešno oglaševanje na Instagramu.
POTEK:
Po izdelavi strategije, pričnemo s strateškim postavljanjem kampanje in nastavitvijo konverzij, ki prikazujejo dosego zastavljenih ciljev.
POTEK:
Po lansiranju kampanje dnevno spremljamo rezultate oziroma uspešnost posameznih oglasov in jih neprestano optimiziramo, da je vaš vložek maksimalno izkoriščen.

INSTAGRAM PAKETI.

IZBERITE TISTEGA, KI USTREZA
VAŠIM POTREBAM.

budget do 500€

Osnovni
350 Primeren za vse, ki se spoznavajo z instagram oglaševanjem in želijo preizkusiti osnovne učinke Facebook oglaševanja ter pridobiti nove sledilce. V paket je zajeto grafično oblikovanje oglasnih kreativ.
  •  

BUDGET 500-1.000€

Napredni
650 Namenjen naprednejšemu Instagram oglaševanju, ki vključuje razčlenjene kampanje, remarketing in kreacijo Instagram trgovine. V paket je zajeto grafično oblikovanje oglasnih kreativ.
  •  

BUDGET VSAJ 1.000€

Prodajni
1
000+
Namenjen visokim prodajnim ciljem. Primeren za vsa podjetja, ki želijo povečati prodajo izdelkov, storitev ali obisk fizičnih trgovin. V paket je zajeto grafično oblikovanje oglasnih kreativ.
  •  

Želite na enostaven način najti vaše potencialne kupce?

PREVERITE, KAKO VAM LAHKO POMAGAMO.

zadovoljni naročniki.

Naročniki, ki so nam zaupali Instagram oglaševanje.

Ustna Medicina - dope digitalna agencija - digitalno oglaševanje - facebook oglaševanje