Upline

SPLETNA TRGOVINA

Upline

Dope-media-upline-spletna-trgovina

Spletna trgovina za moške, ki si upajo.

Za podjetje UPline smo izdelali spletno trgovino z več kot 350 izdelki – namenjenih za aktivnim, akcijsko-naravnanim moškim, ki išečjo premium oblačila za dnevno rabo.

UPline-spletna-trgovina

LIFESTyle

Premikanje mej.

Izziv spletnih trgovin z večimi izdelki je preglednost. Zavedali smo se, da želimo uporabnikom omogočiti hitro in pregledno iskanje izdelkov.

Izdelava.

Spletno trgovino smo izdelali v roku 2 mesecev, kljub virusu Covid-19, ki je močno otežil delovanje in komunikacijo. 

Lifestyle - Pentagon - UPline 1 (9)

Zadovoljstvo

In rezultati.

Zadovoljstvo naših naročnikov je na prvem mestu, zato se vedno osredotočamo na želje in potrebe naročnikov in njihovih potrošnikov.

Spletna trgovina je dosegla zadane cilje in potrebe naročnika.

UPline - premikajte meje

Potrebujete novo spletno stran/trgovino?

Želite predstaviti vašo storitev ali izdelek? Zaupajte nam vaš projekt in izdelali vam bomo spletno stran ali trgovino po vaših željah. Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite.

Imate v mislih projekt?

Ustvarimo skupaj nekaj dobrega!Facebook OglaševanjeInstagram OglaševanjeGoogle OglaševanjeVodenje Facebook straniVodenje Instagram straniSpletne StraniSpletne Trgovine


Dovoljujem, da podjetje DOPE digitalna agencija S.P. moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.