Spletne strani

ZAGOTOVITE SI SPLETNO STRAN, KI PRODAJA

Vaša spletna stran je prvo mesto, ki ga bodo vaše potencialne stranke obiskale, iskajoč več informacij o vašem podjetju. Ne glede na kakovost vaših izdelkov ali storitev, ne boste pritegnili pozornosti novih potencialnih strank, če kvalitete ne izraža vaša spletna stran.

Predstavite se vaši ciljni skupini v najboljši luči. Naj vaša spletna stran vzbuja zaupanje in željo po sodelovanju z vami. Prehitite konkurenco z bolj prepričljivo spletno stranjo. Povečajte število obiskov spletne strani in prodajo.

S temeljito analizo, izpopolnjeno grafično podobo in dovršeno uporabniško izkušnjo bomo ustvarili kakovostno spletno stran, ki vas bo stranki predstavila v najlepši luči in jo intuitivno vodila skozi vašo zgodbo.

 
KAJ VAM PRINAŠA SODELOVANJE Z NAMI?

POVEČAJTE VERODOSTOJNOST IN ZAUPANJE

Izdelava spletne strani vključuje vsa naša znanja, od WordPress razvoja in oblikovanja uporabniške izkušnje do spletnega marketinga.

POVEČAJTE OBISK SPLETNE STRANI

Ob usspešni postavitvi spletne strani ali trgovine spletno stran redno vzdržujemo, zato je vedno učinkovita in zaščitena pred kibernetskimi napadi.

REŠITEV NA ENEM MESTU

Kreativne in tehnične vidike projekta vedno povežemo z močno prodajno vizijo, ki sledi vašim ciljem.

TRANSPARENTNOST IN DIREKTNOST

Smo neposredni. Naš namen je biti najboljši in dosegati vrhunske rezultate.
KAKO SE BOMO LOTILI VAŠEGA PROJEKTA?
POTEK:

Da bi lahko ustvarili celostno strategijo vašega spletnega nastopa, vas moramo dodobra spoznati. Najprej vas bomo zato vzeli pod drobnogled: preučili bomo vašo dejavnost, nakupne procese in ciljne skupine.

V procesu načrtovanja nato opredelimo glavne cilje in funkcije nove spletne strani, analiziramo konkurenčna podjetja in njihov spletni nastop ter pripravimo seznam ključnih besed. S pomočjo izdelave t. i. “buyer persone” in razumevanjem njihove nakupne poti nato začrtamo močno strategijo za izdelavo nove spletne strani – temelj vseh nadaljnjih korakov.

POTEK:
V procesu kreativne zasnove zato najprej določimo celostno podobo in ton vaše spletne strani ter umestimo vtičnike in klice k akciji, ki bodo usmerjali dejavnost vaših strank. Na podlagi podatkov iz analize načrtujemo inovativne nakupne poti, odzivne oblikovne predloge in vsebino, ki spodbuja kupčev odziv in zagotavlja vidnost s strani spletnih iskalnikov. S tem ustvarimo napredno uporabniško izkušnjo, ki je prilagojena le vašemu ciljnemu uporabniku in povečamo možnosti generiranja konverzije.
POTEK:

Že med vzpostavitvijo spletne strani z našimi WordPress programerji poskrbimo, da stran deluje hitro in nemoteno. Povežemo jo z družbenimi omrežji, jo prilagodimo za različne naprave in poskrbimo za on-site optimizacijo.

A tudi, ko je razvoj spletne strani končan, poskrbimo za redno vzdrževanje, da spletna stran še naprej deluje brez težav, s proaktivnimi rešitvami pa še naprej skrbimo za vaše prodajne in tehnične izzive in vas vodimo k prodajnim ciljem.

POTEK:
Z našo marketinško ekipo poskrbimo za celostno in inovativno marketinško strategijo, s pomočjo katere prevetrimo in okrepimo vašo spletno prisotnost, povečamo spletno prodajo in vas postavimo visoko med iskalne poizvedbe.

Navdušite potencialne stranke z učinkovito spletno stranjo.

PREVERITE, KAKO VAM LAHKO POMAGAMO.

Imate v mislih projekt?

Ustvarimo skupaj nekaj dobrega!Facebook OglaševanjeInstagram OglaševanjeGoogle OglaševanjeVodenje Facebook straniVodenje Instagram straniSpletne StraniSpletne Trgovine


Dovoljujem, da podjetje DOPE digitalna agencija S.P. moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

zadovoljni naročniki.

Nekaj izmed naročnikov, ki so nam že zaupali.

Ustna Medicina - dope digitalna agencija - digitalno oglaševanje - facebook oglaševanje