Spletni katalog

SPLETNI KATALOG

Edini interaktivni digitalni katalog z napredno analitiko

Poenostavite upravljanje in distribucijo digitalnih katalogov. Hitreje dosežite svoje stranke. Digitalno izboljšane predstavitve izdelkov in interaktivni dizajni vam bodo omogočili:

Prihranite stroške tiskanja

Tiskani katalogi so dandanes zelo dragi in jih po tiskanju ni mogoče posodabljati. Zmanjšajte stroške tiskanja in posodabljajte katalog pod isto povezavo, kolikor je to potrebno.

Pospešite procese

Digitalno je najhitrejši način za doseganje strank po vsem svetu in stroškovno učinkovit način distribucije. S digitalnimi katalogi lahko stranke vidijo, raziskujejo in naročajo vse želene izdelke na enem mestu.

Trajnostna rešitev

Zmanjšajte svoj vpliv na okolje in globalne emisije ogljikovega dioksida. Usmerite se k bolj trajnostnemu načinu deljenja svojih katalogov, vse z objavo z namenom, ne na papirju.

Povežite se s svojo publiko preko interakcij

Ponudite strankam nepozabno, interaktivno nakupovalno izkušnjo in povečajte angažma kataloga z videi, povezavami, oznakami izdelkov, GIF-i, obrazci za pridobivanje kontaktov in vdelanimi iframe-i.

Spodaj si oglejte primer, kako bi lahko izgledal vaš veleprodajni katalog:

Možnost direktnega naročila izdelkov

Shopify

Povežite svojo trgovino Shopify s svojim katalogom izdelkov e-trgovine za nemoteno nakupovalno izkušnjo. 

Nakupovalni seznam

Ali pa uporabimo funkcijo nakupovalni seznam, ki olajša nakup vašim strankam z urejenimi ponudbami nakupovalnega seznama, ki gredo neposredno v vaš e-poštni nabiralnik.

Popolnoma interaktiven katalog

Uporabite prilagojene povezave

Objavimo vaše kataloge na vašo domeno. Personaliziramo povezavo vsakega kataloga in integriramo stran s svojo kolekcijo katalogov na vaši spletni strani.

Naredite svoj katalog interaktiven

Prepričajte stranke z interaktivnim nakupovalnim doživetjem, ki vključuje oznake izdelkov, gumbe za nakup, predstavitvene videoposnetke ali diaprojekcije, ki so usklajeni z vašo blagovno znamko z logotipi, barvami in tipografskimi slogi. Strankam omogočite, da se odločajo na podlagi informacij v preglednem katalogu.

Analizirajte uspešnost svojih katalogov

S pomočjo statistike spremljajte rezultate in izvajajte posodobitve katalogov. Merite podatke za vsak katalog ali vse kataloge veleprodaje skupaj in integrirajte Google Analytics, da dobite dostop do še bolj naprednih statistik.

Delite svoj katalog povsod

Z našimi številnimi možnostmi deljenja distribucija vašega digitalnega kataloga za nakupovanje ne pozna ovir. Naredite svoj katalog hitro dostopen, izberite želeno metodo deljenja za največjo vidnost in enostavno posodabljajte, ko ga delite preko:

Številke govorijo same zase.

15%

Povečana prodaja
IBM študija je pokazala, da podjetja, ki uporabljajo spletne kataloge, v povprečju povečajo prodajo za 15 %.

71%

Porast uporabe
Kar 71% potrošnikov je v preteklem letu uporabljalo spletni katalog.

57%

Porast uporabe
Kar 57% potrošnikov pravi, da so spletni katalogi bolj priročni od nakupovanja v trgovinah.

Ustvarite svoj spletni katalog danes!

71% potrošnikov v Sloveniji uporablja spletne kataloge.