Vodenje Facebook strani

FACEBOOK JE PODALJŠEK VAŠE SPLETNE STRANI.

Se trudite na vse pretege, da bi vaša Facebook stran imela več dosega, interakcij in predstavljala večji faktor v nakupovalnem procesu kupca? Vendar vam vodenje vaše Facebook strani povzroča težave, želeli pa bi si izstopiti iz povprečja?

Poleg vaše spletne strani je Facebook najbolj pomemben kanal, kjer kupci “začutijo” kulturo vašega podjetja. Kvaliteta vaše Facebook strani lahko ima zelo velik vpliv na nakupno odločitev vaših obstoječih in potencialnih kupcev. Prejemanje všečkov predstavlja veliko več kot samo številko – je odraz vašega odnosa s sledilci.
Facebook je eden izmed najbolj učinkovitih orodij, da predstavite vašo vizijo in problem, ki ga rešujete na tem svetu. Facebook uporablja 23% svetovne populacije, kar vam omogoča, da zgradite odnos in predstavite svojo rešitev predstavite skoraj 1/4 sveta.

Izkoristite Facebook za povečanje števila vaših sledilcev in všečkov. Dosezite nove kupce s pomočjo strateških, zanimivih in profesiolanih objav. Vzpostavite dolgotrajen in pristen odnos z obstoječimi in potencialnimi kupci. Zaupajte nam vodenje vaše Facebook strani.

KAJ VAM PRINAŠA SODELOVANJE Z NAMI?

POVEČANJE ŠTEVILA SLEDILCEV

Večje število sledilcev daje vaši Facebook strani verodstojnost in hkrati potrjuje, da je vaša vsebina zanimiva. Večje število sledilcev dokazano pozitivno vpliva na nakupno odločitev kupca.

UREDITEV FACEBOOK PROFILA

Facebook je danes “poplavljen” z objavami, zato je še toliko bolj pomembno, da so vaše objave “eye-catcher” ob katerih uporabniki prenehajo drsati po telefonu in si ogledajo vašo objavo.

UREDITEV FACEBOOK TRGOVINE

Vsi naši paketi vključujejo vzpostavitev Facebook trgovine, ki vam omogoča, da vaši kupci izdelke kupijo ali si jih ogledajo kar na vaši Facebook strani.

POVEČANJE ŠTEVILA KUPCEV

Ne pozabite. Facebook je trenutno eno izmed najboljših orodij za povečanje prodaje vaših izdelkov/storitev. S pomočjo kvalitetnih objav in strateškega oglaševanja vam bomo pomagali povečati število kupcev.
KAKO SE BOMO LOTILI VAŠEGA PROJEKTA?
POTEK:
Najprej bomo pregledali vašo Facebook stran. Osredotočili se bomo na izgled, komunikacijo ter stil vaših objav.
POTEK:
Najpomembneje je, da veste koga nagovarjate/mo, zato bomo za vas pripravili vprašalnik s pomočjo katerega bomo skupaj ugotovili kdo je vaša ciljna skupina.
POTEK:
Ko bomo prejeli vse zgoraj omenjene informacije, bomo na podlagi teh, pripravili strateški pristop k vodenju vaše Facebook strani.
POTEK:
Ob uspešno zasnovani strategiji, bomo prevzeli vašo Facebook stran in pričeli s strateškim vodenjem.

FACEBOOK PAKETI.

IZBERITE TISTEGA, KI USTREZA
VAŠIM POTREBAM.

Osnovni
250 Primeren za manjša podjetja. Paket zajema ureditev Facebook strani, pripravo kreativ, besedil, dodelitev osebnega skrbnika. Pripravo oglasov, ureditev Facebook trgovine.
  •  
Napredni
550 Primeren za srednje velika podjetja. Paket zajema ureditev Facebook strani, pripravo kreativ, besedil, dodelitev osebnega skrbnika. Pripravo oglasov, ureditev Facebook trgovine.
  •  

BUDGET VSAJ 1.000€

Prodajni
850+ Primeren za večja podjetja. Paket zajema ureditev Facebook strani, pripravo kreativ, besedil, dodelitev osebnega skrbnika. Pripravo oglasov, ureditev Facebook trgovine.
  •  

PREDSTAVITE VAŠO ZGODBO NA PRAVI NAČIN IN IZSTOPITE IZ POVPREČJA!

PREVERITE, KAKO VAM LAHKO POMAGAMO.

zadovoljni naročniki.

NEKAJ NAROČNIKOV, ki so nam zaupali vodenje facebook strani

Ustna Medicina - dope digitalna agencija - digitalno oglaševanje - facebook oglaševanje