Vodenje Instagram strani

POZNATE VSE SKRIVNOSTI IN TRIKE ZA AKTIVEN IN PRIVLAČEN INSTAGRAM PROFIL?

Si želite, da bi vaš Instagram vzbudil zanimanje med poplavo ostalih 800 milijonov aktivnih uporabnikov Instagrama? Z osnovnim znanjem je danes zelo težko vzbuditi pozornost in zanimanje na Instagramu. Zagotovite si profesionalno vodenje Instagram strani.

Pomagali vam bomo, da izstopite iz povprečja in da vaša zgodba postane navdih za vaše potencialne kupce na Instagramu. Ni pomembna samo vaša zgodba, temveč na kakšen način jo predstavite ostalim. Zgodba je vaša, mi pa bomo poskrbeli, da bo predstavljena na profesionalen a hkrati poljuden način, da jo bodo uporabniki začutili, kot da bi skozi vašo poslovno pot hodili skupaj.

Instagram je eden izmed najbolj učinkovitih orodij, da predstavite vašo vizijo in problem, ki ga rešujete na tem svetu. Med 800 milijoni aktivnih uporabnikov se zagtovo najde ciljna skupina za vas, ne glede na to kakšen izdelek ali storitev prodajate. Mi vam jo bomo pomagali poiskati in navdušiti.

Izkoristite Instagram za povečanje števila vaših sledilcev in všečkov. Dosezite nove kupce prek privlačnih slikovnih objav. Vzpostavite dolgotrajen in pristen odnos z obstoječimi in potencialnimi kupci.

KAJ VAM PRINAŠA SODELOVANJE Z NAMI?

POVEČANJE ŠTEVILA SLEDILCEV

Večje število sledilcev daje vaši Facebook strani verodstojnost in hkrati potrjuje, da je vaša vsebina zanimiva. Večje število sledilcev dokazano pozitivno vpliva na nakupno odločitev kupca.

IZBOLJŠAN IZGLED PROFILA

Instagram temelji na slikovnih objavah, zato je še kako pomembno, da vaše slike izstopajo. Poskrbeli bomo, da uporabniki ne bodo “scroll-ali” mimo vaših objav.

PREDSTAVITEV VAŠE ZGOBE

S pomočjo vašega Instagram profila vam bomo pomagali predstaviti vašo zgodbo na zanimiv, atraktiven in profesionalen način.

POVEČANJE ŠTEVILA KUPCEV

Ne pozabite. Instagram je trenutno eno izmed najboljših orodij za povečanje prodaje vaših izdelkov/storitev. Vaše izdelke lahko prodajate tudi direktno iz Instagram Shopa.
KAKO SE BOMO LOTILI VAŠEGA PROJEKTA?
POTEK:
Najprej bomo pregledali vaš Instagram profil. Osredotočili se bomo na izgled in stil vaših objav, stila pisanja tekstkov ter najpomembneje, vašo ciljno skpino.
POTEK:
Najpomembneje je, da veste koga nagovarjate/mo, zato bomo za vas pripravili vprašalnik s pomočjo katerega bomo skupaj ugotovili kdo je vaša ciljna skupina.
POTEK:
Ko bomo prejeli vse zgoraj omenjene informacije, bomo na podlagi teh, pripravili strateški pristop k vodenju vašega Instagram profila.
POTEK:
Ob uspešno zasnovani strategiji, bomo prevzeli vaš Instagram profil in pričeli s strateškim vodenjem.

INSTAGRAM PAKETI.

IZBERITE TISTEGA, KI USTREZA
VAŠIM POTREBAM.

Osnovni
250 Primeren za manjša podjetja. Paket zajema ureditev Instagram strani, pripravo kreativ, besedil, dodelitev osebnega skrbnika. Pripravo oglasov.
  •  
Napredni
550 Primeren za srednje velika podjetja. Paket zajema ureditev Instagram strani, pripravo kreativ, besedil, dodelitev osebnega skrbnika. Pripravo oglasov, ureditev Instagram trgovine.
  •  

BUDGET VSAJ 1.000€

Prodajni
850+ Primeren za večja podjetja. Paket zajema ureditev Instagram strani, pripravo kreativ, besedil, dodelitev osebnega skrbnika. Pripravo oglasov, ureditev Instagram trgovine.
  •  

PREDSTAVITE VAŠO ZGODBO NA PRAVI NAČIN IN IZSTOPITE IZ POVPREČJA!

PREVERITE, KAKO VAM LAHKO POMAGAMO.

zadovoljni naročniki.

NEKAJ NAROČNIKOV, ki so nam zaupali vodenje Instagram profila

Ustna Medicina - dope digitalna agencija - digitalno oglaševanje - facebook oglaševanje