Beetox

Beetox projekt, s katerim smo uspeli ustvariti 2177-odstotno povečanje prihodkov. Več kot 1.600 izdelkov prodanih v prvih 2 mesecih.

V prvem mesecu smo uspeli tako agresivno povečati prodajo, da smo morali za božič prenehati z oglaševanjem, ker stranka ni dohajala naročil.

beetox projetk z DOPE Media
O Beetox-u

Vesna in njen mož se že več kot desetletje ukvarjata in posvečata čebelarjenju, pripravljata medene dobrote in skrbita za svoje čebele.

Skupaj sta razvila kremo proti staranju iz čebeljega strupa, ki deluje kot »naravni botoks« in ki jo prodajata le v majhnih količinah, tako kot med in druge izdelke iz medu. Z željo po širitvi podjetja sta se obrnila na nas, da skupaj oblikujemo digitalno strategijo in jima pomagamo povečati prodajo.

IZZIV

Naročnik je imel zastarelo spletno mesto. Očitno je bilo, da nista imela nikakršne digitalne strategije. Objavljala sta le organske objave na Facebooku in Instagramu. Le občasno sta promovirala svoje objave.

– Brez digitalne strategije
– Svoje izdelke sta prodajala le prijateljem in lokalni skupnosti
– Bala sta se širitve in angažiranja naše agencije

Storitve, ki jih izvajamo:
ŠTEVILKE GOVORIJO ZASE

KAJ SMO DOSEGLI

V samo dveh mesecih in pol nam je uspelo doseči nore rezultate. Prodali smo skoraj 1700 krem. Predstavljate si lahko, da sta bila lastnika presrečna in nadvse zadovoljna. 🙌 🐝

2177%
Povečanje prodaje
1621

Prodanih krem v 2 mesecih in pol

30%
Prodaje zgenerirane prek e-mail marketinga

Rezultati, ki so presegli pričakovanja naročnika.

V okviru našega partnerstva ima Beetox prednost posvečene celotne ekipe pri DOPE Media, ki tesno sodeluje z naročnikom, da zagotovi, da partnerstvo prinese želene rezultate. Beetox je izrazila zadovoljstvo z našim sodelovanjem in rekla:
“DOPE Media je postal naša marketinška ekipea Zagotavljajo nam robustno digitalno strategijo, ki je ne bi mogli doseči brez njihove podpore. Že zdaj smo navdušeni nad rezultati in sedaj se širimo tudi v tujino, tako da se veselimo še večjih uspehov.”
Za Beetox smo sestavili celovito digitalno strategijo, ki vključuje:

Naredite prvi korak, ostalo prepustite nam.