Marketinške storitve

Google oglaševanje

Z naprednimi Google ads kampanjami vam pomagamo do boljše prikaznosti kot vaša konkurenca in višjega pridhodka.
google oglaševanje

Z Google oglaševanjem do višjega prihodka

Google Ads platforma nudi različne vrste oglaševalskih kampanj. S pomočjo iskalnega oglaševanja na Googleju ciljamo na specifične ključne besede, da prikažemo vaše oglase pravim uporabnikom v Google iskalniku.

Naša strategija uporabe oglasnih pasic in video vsebin omogoča ciljanje občinstva na Googlovih partnerjevih spletnih mestih, aplikacijah in celo na YouTube. S sofisticiranimi remarketing kampanjami pa uspešno reaktiviramo uporabnike, ki so že obiskali vašo spletno stran.

DOPE MEDIA

Kako vam lahko z Google oglaševanjem pomagamo povečati prihodke.

Google search oglaševanje

Google oglaševanje v iskalnem omrežju (Google search)

Želite dominirati v Google iskalnih rezultatih? Naš pristop Google oglaševanja vas poveže z uporabniki, ki dejansko iščejo to, kar ponujate. Z napredno analizo ključnih besed in strateškim določanjem cen na klik (CPC), vaši oglasi ne samo zasedajo visoke pozicije, ampak tudi prinašajo rezultate. Naše kontinuirane optimizacije in napredne razširitve oglasov zagotavljajo, da ostajate korak pred konkurenco.

Google oglaševanje v prikaznem omrežju (Google display)

Želite svojo blagovno znamko dvigniti na novo raven? Naša strategija oglaševanja na Google prikaznem omrežju je kot nalašč za povečanje prepoznavnosti in uspešne remarketing kampanje. Z natančno analizo ciljnih skupin in večformatnimi oglasi, vaša sporočila ne bodo le vidna, ampak tudi učinkovita. Nastavimo vse, od frekvence do umestitve, da vaši oglasi resnično zadenejo v polno.

google display oglaševanje

Google video oglaševanje in Youtube (Google video)

Želite dominirati v Google iskalnih rezultatih? Naš pristop Google oglaševanja vas poveže z uporabniki, ki dejansko iščejo to, kar ponujate. Z napredno analizo ključnih besed in strateškim določanjem cen na klik (CPC), vaši oglasi ne samo zasedajo visoke pozicije, ampak tudi prinašajo rezultate. Naše kontinuirane optimizacije in napredne razširitve oglasov zagotavljajo, da ostajate korak pred konkurenco.

Kaj lahko pričakujete

Ko DOPE Media prevzame vaše Google oglaševanje

Ko se povežete z DOPE Media, boste dobili dostop do naše celotne palete storitev Google oglaševanja. Te storitve so zasnovane za optimizacijo vsakega vidika nakupne poti vaših kupcev.

Ustvarjamo uspeh

3 razlogi zakaj izbrati DOPE Media

Izkušnje in talent

Našo ekipo sestavljajo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in izjemnim talentom v digitalnem marketingu. To pomeni, da nismo le dobri v tem, kar počnemo, ampak imamo tudi ustrezno znanje, da prilagodimo strategije vašim edinstvenim potrebam in zagotovimo vrhunske rezultate.

Izkušnje iz tujine

Imamo bogate izkušnje z delovanjem na tujih trgih, kar nam omogoča, da za vas pripravimo globalne strategije, ki delujejo. Ta globalni pogled nam omogoča, da vaše podjetje pozicioniramo tako, da lahko tekmujete na svetovni ravni.

Sodelovanje

Verjamemo, da je ključ do uspeha tesno sodelovanje z našimi strankami. Naša ekipa je vedno na voljo za posvetovanje, prilagajanje strategij in zagotavljanje, da so vaši cilji doseženi. Pri nas niste le še ena stranka, ampak pravi partner v uspehu.

Stopite iz povprečja.

Izkušnje in številke štejejo

Zakaj vam google oglaševanje lahko prinese dodaten prihodek?

Visoka ciljna usmerjenost

Google Ads omogoča izjemno natančno ciljanje, od geografske lokacije do ključnih besed, zaradi česar so oglasi bolj relevantni za uporabnike. To povečuje verjetnost za konverzije, kot so nakupi ali povpraševanja, kar neposredno prispeva k večji dobičkonosnosti.

Takojšnja Vidljivost

Za razliko od organskega iskanja (SEO), kjer je potrebno čas za optimizacijo in rangiranje, Google Ads zagotavlja takojšnjo vidljivost vašemu podjetju. Ko je kampanja lansirana, se oglasi začnejo takoj prikazovati ciljni publiki, kar omogoča hitre rezultate in povečanje prihodkov ter še hirejšo optimizacijo.

Merljivost

Z Google Ads lahko natančno merite učinkovitost vsake kampanje, od števila klikov do konverzijskih stopenj. Ta podatkovno voden pristop omogoča hiter odziv na tržne trende in prilagajanje strategij za maksimizacijo dobička.”

“Numerique PPC service is light years ahead of the competition because of their intelligent, specialized and courteous account managers.”

Director of Marketing
Zarra Home

5000+ Client reviews

FAQ

Najbolj pogosta vprašanja Google oglaševanja, ki jih prejemamo.

Z Google oglaševanjem lahko hitro in učinkovito povečate svoje prihodke, mi pa smo tu, da vam pomagamo to doseči.

Stroški oglaševanja z Google Ads so zelo prilagodljivi in se lahko prilegajo različnim proračunom. Na končno ceno vplivajo številni dejavniki, kot so konkurenca za ključne besede, ciljana lokacija in čas trajanja kampanje. Nudimo prilagojene rešitve in pakete, da ustrežemo vašim potrebam.

Google Ads ponuja skoraj takojšnje rezultate v smislu vidljivosti, vendar pa je za doseganje konverzij in donosa na naložbo (ROI/ROAS) lahko potrebno nekaj časa. Naše izkušnje in testiranje strategij nam pomagajo pospešiti ta proces.

Uspeh kampanj merimo z različnimi metrikami, kot so klikovna stopnja (CTR), cena na klik (CPC), konverzijska stopnja in ROI/ROAS. Redno vas bomo obveščali o glavnih metrikah in jih skupaj analizirali za nadaljnje izboljšave.

Z uporabo naprednih ciljnih možnosti, kot so demografski podatki, interesna področja in lokacija, lahko natančno določimo, kdo bo videl vaše oglase. Poleg tega nenehno optimiziramo kampanje na podlagi analize podatkov, da zagotovimo najvišji možen ROI/ROAS.

Naredite prvi korak, ostalo prepustite nam.