Marketinške storitve

Email marketing

Odkrijte neizkoriščen potencial s pomočjo E-mail marketinga. Poglobite se v kanal, kjer je vsako sporočilo prilagojeno, neposredno odmevajoče pri prejemniku. Predstavljajte si, kako pasivne bralce spremenite v aktivne kupce, vse z močjo dobro oblikovanega e-maila.

E-mail marketing prinaša najvišji ROI.

Morda je ena najstarejših oblik digitalne komunikacije, toda E-mail še vedno prevladuje, ko gre za število aktivnih uporabnikov.

DOPE MEDIA

Kako vam lahko z našim pristopom pomagamo povečati prihodke.

Kombiniramo pridobivanje nove baze uporabnikov (lead-gen), avtomatizacijo in optimizacijo obstoječe baze.

Skrivnost uspešnega e-mail marketinga se skriva najprej v pridobivanju nove aktivne baze. Za pridobitev baze uporabljamo naprednejšo segmentacijo in personalizacijo za uporabnike. Fokusiramo se na vprašalnike, ki uporabniku omogoča personalizirano izkušnjo.

Celostna avtomatizacija

Poskrbimo za celosten pristop avtomatizacije: od pridobivanja strank, preučevanja njihovih interesov do ohranjanja njihove zvestobe. Naša naloga je, da razumevanje in tehnologija delujeta skladno, kar vam omogoča večjo učinkovitost in zanesljivost. Naša ekipa strokovnjakov zagotavlja, da so vse faze postopka ne le izpolnjene, ampak optimizirane.
DOPE Media email marketing avtomacija

Agencija s partnestvi.​

Uporabljamo najbolj napredne e-mail marketing platforme za avtomatizacijo vaših marketinških potreb. Skupaj bomo ugotovili, katera platforma je najbolj ustrezna za vaše poslovanje.

Kaj lahko pričakujete

Kaj je vključeno v naše storitve e-mail marketinga?

Ko se povežete z DOPE Media, boste dobili dostop do naše celotne palete storitev e-mail marketinga. Te storitve so zasnovane za optimizacijo vsakega vidika vašega e-mail marketinga.
Ustvarjamo uspeh

3 razlogi zakaj izbrati DOPE Media

Izkušnje in talent

Z e-mail marketingom imamo že veš kot desetletje izkušenj. Naša ekipa sestoji iz senior pozicij kar pomeni, da z naše strani ne boste prejeli "študentske" ekipe s podpovprečnim znanjem.

Izkušnje iz tujine

Slovenija je po velikosti majhna in zaradi tega tudi informacije do le-te prihajajo z zamikom. Zagotovo poznate izraz "Smo 5 let za svetom". Naša agencija je "v svetu" in zato smo med prvimi, ki lahko s prve roke testiramo in lansiramo najnovejše pristope.

Sodelovanje

Ničkolikorat se pogovarjamo s potencialnimi naročniki, ki so bili "opečeni" v preteklosti. Poleg rezultatov so nezadovoljni s pristopom in komunikacijo agencije. Tukaj se razlikujemo od ostalih. Ne bomo vas predali vodji projektov, ki ne razume vaših potreb. Poslušamo vas in poskrbimo, da ste z našim delom zadovoljni.

Stopite iz povprečja.

Izkušnje in številke štejejo

Zakaj vam e-mail marketing lahko prinese dodaten prihodek?

150.000+

Za naše naročnike smo v času delovanja poslali že več kot 150.000 email in flow kampanj. Ne pozabite , vsi poslani maili so praktično brezplačni, kar močno viša ROI.

489%

V povprečju za naše naročnike povečamo njihovo obstoječo e-mail bazo za 489%.

50M+

S pomočjo e-mail marketinga smo za naše naročnike ustvarili že več kot 50 milijonov € prihodka.

Rezultati govorijo zase

Poglejte si nekaj rezultatov naših slovenskih naročnikov

Email marketing
Email marketing
Email marketing
Email marketing

“V dveh mesecih in pol smo prodali skoraj 1.700 izdelkov.”

Ustanoviteljica in direktorica
Beetox
5000+ mnenj od naročnikov

Naredite prvi korak, ostalo prepustite nam.