Marketinške storitve

Lead generation

Pridobivanje novih kontaktov in segmentacija sta danes ključni za uspešno poslovanje, ne glede na to ali ponujate storitev ali izdelek.
Lead generation

Kaj je lead generation?

Generiranje potencialnih strank je proces ustvarjanja potrošniškega zanimanja za izdelek ali storitev z namenom pretvorbe tega zanimanja v prodajo. V spletnem trženju to običajno vključuje zbiranje kontaktnih informacij obiskovalca (imenovane “potencialna stranka”) prek spletnega obrazca.

DOPE MEDIA

Kaj vam prinese lead generation?

Lead generation

Segmentacija

Segmentacija v marketingu ni zgolj modna muha, ampak ključ do uspeha za vsako podjetje.

Učinkovita segmentacija potencialnih strank nam omogoča, da jim ponudimo prilagojene vsebine, kar vodi do boljše uporabniške izkušnje. Ko razumemo specifične potrebe in želje naših strank, lahko oblikujemo vsebine, ki so zanje najbolj relevantne.

Ne gre le za povečanje prodaje, ampak za gradnjo trdnejših in trajnejših odnosov s strankami. Vlagajte v segmentacijo in približajte se svojim strankam kot še nikoli doslej.

Prilagojena vsebina

Da bi vam ponudili najboljše in najbolj prilagojene vsebine, uporabljamo različne metode, kot so vprašalniki in samo-diagnoze.

Na podlagi odgovorov uporabnikov in rezultatov, ki jih dobimo skozi te metode, oblikujemo pristajalne strani (landing pages), ki so popolnoma prilagojeni odgovorom/željam in potrebam uporabnika.

Ne gre zgolj za prikaz vsebine – gre za zagotavljanje vsebine, ki je za uporabnika najbolj pomembna in relevantna. Naš pristop zagotavlja osebno izkušnjo, ki je prilagojena uporabnikom.

segmentacija
Kako izgleda na "papirju"?

Primer prodajnega lijaka za lead generation

Primer lead generation lijaka

Kako izgleda v živo?

Poglejte si nekaj primerov lead-gen prodajnih lijakov

“Agencija DOPE Media je za nas pripravila lead-gen prodajni lijak. S samodiagnozo in segmentacijo, smo v 1 letu pridobili že več kot 25.000 lead-ov.”

Ariana Vetrovec - DIREKTORICA
Futuristic Clinic

100+ mnenj strank

Naredite prvi korak, ostalo prepustite nam.