Izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani

Izdelava-spletnih-strani-dope-media
Verjamemo, da ste strokovnjaki v svojem poslu, mi pa verjamemo, da znamo prav to vrhunsko predstaviti skozi lepo, hitro, funkcionalno in konvertibilno spletno stranjo.
Izdelava-spletnih-strani-dope-media-2

Vaša spletna stran je ključni del prodajnega procesa vašega podjetja, ki pogosto ostane spregledan. Moderna, vizualno privlačna in tehnično dovršena spletna stran je učinkovito orodje za pospeševanje in podporo prodaji.

Razmislite o svoji spletni strani kot o prodajalcu, ki je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Ta lahko odgovarja na vprašanja strank, ko vi niste dosegljivi, in gradi zaupanje. Vedno je na voljo. Če razmišljate o prenovi ali ne veste kaj dodati na vašo spletno stran se vprašajte naslednja vprašanja:

  • Ali informacije na spletni strani jasno predstavljajo vaše storitve?
  • Ali spletna stran pojasnjuje, kdo je vaša idealna stranka oziroma komu lahko najbolje pomagate, in ali je to razloženo že na prvi strani, tako da obiskovalec hitro ugotovi, ali je na pravem mestu?
  • Ali obstajajo načini, kako lahko uporabnik stopi v stik z vami, ali, če še ni pripravljen za kontakt, ali lahko ostane v stiku z vami z naročilom na e-novice ali nudite relevantne informacije ali hitre rešitve iz vašega področja s prenosom e-knjige ali checklista, ki mu lahko takoj pomaga?
  • Ali dizajn, barvna paleta in tipografija ustrezajo vašim ciljnim kupcem in skozi enoten CGP poosebljajo vas kot podjetje?
Če je bilo kateri izmed odgovorov ne, dovolite da vam pomagamo, da na spletu zasijete v luči v kateri si zaslužite. Na pravilni platformi, s dovolj naprednimi funkcionalnostmi, ki so vseeno zelo enostavne za upravljat.

Izdelava spletne strani

7 ključnih razlogov, zakaj podjetja zaupajo DOPE MEDIA za izdelavo svojih spletnih strani

SODOBEN IN PRILAGODLJIV DIZAJN

Vsaka spletna stran, ki jo ustvarimo, je zrcalo vašega podjetja, zato zagotavljamo, da bo njen videz odražal vse vaše prednosti na trgu. Razvijemo unikaten dizajn, ki je skladen z vašo ponudbo, celostno grafično podobo ter vašimi željami in cilji. Poleg tega bo vaša spletna stran brezhibno delovala na vseh sodobnih napravah.

DOSTOPNE CENE BREZ SKRITIH STROŠKOV

Naša ponudba za izdelavo spletnih strani je vedno prilagojena individualno, kar zagotavlja, da vaša spletna stran na platformi WordPress vsebuje vse, kar potrebujete, brez skritih stroškov. Cene se začnejo že pri 999 € + DDV pa do 4999+ DDV, odvisno od vaših specifičnih potreb in želja. V vsak paket pa je zagotovljeno, da dobite lepo, hitro in optimizirano spletno stran, ter integrirano vso potrebno analitiko in orodja, ki jih za vaš posel potrebujete.

HITRO NALAGANJE SPLETNE STRANI

V digitalni dobi je hitrost nalaganja ključnega pomena. Naše spletne strani so optimizirane za hitro delovanje, kar povečuje privlačnost in zadržuje obiskovalce.

VRHUNSKI UREJEVALNIK ZA ENOSTAVNO UREJANJE

WordPress platforma je znana po svoji enostavnosti urejanja. Z našim CMS urejevalnikom po meri boste lahko brez težav samostojno upravljali vsebino vaše spletne strani.

TOP PODPORA PRI UREJANJU

Na voljo vam je naša tehnična in uredniška podpora preko telefona, elektronske pošte in oddaljene pomoči, da zagotovimo, da je vaša spletna stran vedno varna, posodobljena in podprta z varnostnimi kopijami. Osnovno vzdrževanje že od 100€ dalje, ki zajema redne mesečne varnostne kopije ter 1 uro oddaljene pomoči mesečno.

OSNOVNA SEO OPTIMIZACIJA

Optimizacija za iskalnike (SEO) je ključnega pomena za vaš spletni nastop. Vključena osnovna SEO optimizacija v vseh naših paketih zagotavlja, da bo vaša spletna stran dosegla svojo ciljno publiko.

HITRA IN KVALITETNA IZDELAVA

Cenimo vaš čas in zagotavljamo, da bo izdelava spletne strani potekala v dogovorjenih rokih. Naša ekipa se nenehno izobražuje, da lahko ponudimo konkurenčne in kakovostne spletne rešitve.

Z DOPE MEDIA boste dobili zanesljivega partnerja za izdelavo spletne strani, ki bo poudaril vašo prisotnost na spletu in pomagal vašemu podjetju rasti.

Izkoristite brezplačen posvet

V DOPE Media smo vaš partner za uspeh. Izpolnite obrazec spodaj ali nas pokličite, da se dogovorimo za neobvezujoč posvet. Skupaj bomo ugotovili, kako vam lahko pomagamo povečati vidljivost, pritegniti več strank in maksimizirati dobiček.

Brezplačen posvet

Pogosta vprašanja o spletnih straneh:

Predstavitvena spletna stran predstavlja celovito digitalno podobo podjetja ali blagovne znamke na spletu. Namenjena je obsežni predstavitvi podjetja, njegovih produktov ali storitev. Običajno vključuje več podstrani, kot so “O nas”, “Izdelki/Storitve”, “Kontakt”, “Blog/Novice” in druge, ki obiskovalcem omogočajo celovit vpogled v podjetje in njegovo ponudbo.

Pristajalna stran pa je specifično zasnovana za doseganje konkretnih marketinških ciljev in je pogosto osredotočena na eno samo akcijo, ki jo želimo, da obiskovalec izvede. To je lahko prijava na e-novice, nakup izdelka, prijava na dogodek ali prenos vodiča. Pristajalne strani so običajno bolj ciljno usmerjene in optimizirane za konverzije, saj so namenjene pridobivanju novih strank ali leadov preko specifičnih marketinških kampanj, kot so plačljivi oglasi ali e-poštni marketing.

Ključna razlika med tema dvema tipoma strani je torej v njunem namenu in obsegu. Predstavitvena spletna stran služi kot digitalni dom podjetja na spletu, medtem ko pristajalna stran deluje kot orodje za konverzijo, usmerjeno v doseganje specifičnih marketinških ciljev.

Integracija Google Analytics in Facebook Pixel na vašo spletno stran je ključnega pomena za uspešno spremljanje in analizo obiskanosti ter učinkovitosti vaših marketinških kampanj. Ti orodji vam omogočata zbiranje dragocenih podatkov o obnašanju vaših obiskovalcev in kupcev na spletni strani, kar vam pomaga razumeti, kako uporabniki interagirajo z vašo vsebino in izdelki.

Google Analytics vam omogoča sledenje različnim metrikam, kot so število obiskov, trajanje obiska, stopnja obiskov brez interakcije (bounce rate), viri prometa in mnogo drugih. Z analizo teh podatkov lahko optimizirate svojo spletno stran in izboljšate uporabniško izkušnjo, kar lahko pripomore k večji konverziji in uspešnosti vašega podjetja na spletu.

Facebook Pixel je orodje, ki omogoča merjenje učinkovitosti vaših oglaševalskih kampanj na Facebooku, zbiranje podatkov za ciljno usmerjeno oglaševanje in izgradnjo segmentov občinstva za prihodnje kampanje. Z njim lahko sledite dejanjem, ki jih uporabniki izvedejo na vaši spletni strani kot odziv na vaše Facebook oglase, kot so nakupi, registracije ali ogledi ključnih strani.

Z integracijo teh orodij na vašo spletno stran boste pridobili močno platformo za analizo in optimizacijo vaših spletnih aktivnosti. To vam bo omogočilo boljše razumevanje vaših obiskovalcev in kupcev, izboljšanje vaših marketinških strategij in povečanje ROI vaših oglaševalskih kampanj.

Zagotavljamo popolno usklajenost vaše spletne strani z GDPR in zakonodajo o piškotkih. Vse naše rešitve so v skladu z najnovejšimi priporočili informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije, kar zagotavlja, da so osebni podatki vaših uporabnikov varno obdelani in zaščiteni.
Ponujamo celovite storitve spletnega oglaševanja, ki vključujejo razvoj digitalne marketinške strategije in njeno izvedbo. Naš cilj je pomagati vašemu podjetju pri gradnji prepoznavnosti in povečanju prodaje. Specializirani smo za Google oglaševanje, oglaševanje na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Instagram in LinkedIn, ter za izvajanje e-mail marketinških kampanj.
Izdelava spletnih strani

Želimo tudi integracijo spletne strani z orodji za marketinško avtomatizacijo ali nam to lahko zagotovite?

Ponujamo vam strokovno svetovanje za implementacijo marketinške avtomatizacije v vaše poslovanje.

Z uporabo pravih orodij in strategij, ki temeljijo na naših bogatih praktičnih izkušnjah, vam pomagamo optimizirati vaše marketinške procese za doseganje izjemnih prodajnih uspehov. S spremljanjem vaših ciljnih strank skozi celoten nakupni proces in z avtomatiziranim posredovanjem relevantnih informacij v ključnih trenutkih, boste lahko povečali učinkovitost vaših marketinških prizadevanj in izboljšali konverzije.
Ustvarjamo uspeh

3 razlogi zakaj izbrati DOPE Media

Izkušnje in talent

S Facebook oglaševanjem imamo že več kot desetletje izkušenj. Naša ekipa sestoji iz senior pozicij kar pomeni, da z naše strani ne boste prejeli "študentske" ekipe s podpovprečnim znanjem.

Izkušnje iz tujine

Slovenija je po velikosti majhna in zaradi tega tudi informacije do le-te prihajajo z zamikom. Zagotovo poznate izraz "Smo 5 let za svetom". Naša agencija je "v svetu" (v Londonu) in zato smo med prvimi, ki lahko s prve roke testiramo in lansiramo najnovejše pristope.

Sodelovanje

Ničkolikorat se pogovarjamo s potencialnimi naročniki, ki so bili "opečeni" v preteklosti. Poleg rezultatov so nezadovoljni s pristopom in komunikacijo agencije. Tukaj se razlikujemo od ostalih. Ne bomo vas predali vodji projektov, ki ne razume vaših potreb. Poslušamo vas in poskrbimo, da ste z našim delom zadovoljni.

Naredite prvi korak, ostalo prepustite nam.

What do you think?

Še več znanja