Marketinške storitve

Facebook oglaševanje

Facebook ponuja nekaj, česar ne nudi nobena druga platforma … Sposobnost zelo agresivnega večanja prodaje.
Črt Gojznik facebook oglaševanje

Facebook je še vedno najboljše orodje za povečanje prodaje na spletu.

Konkurenca na Facebooku je vsak dan večja, zaradi česar lahko oglasi predstavljajo velik strošek, če ne veste, kaj počnete. V DOPE Media smo strokovnjaki z več kot desetletjem izkušenj in znanja.

DOPE MEDIA

Kako vam lahko z našim pristopom pomagamo maksimalno izkoristiti Facebook oglaševanje.

Facebook business manager

Tehnična izpravnost Facebook Business managerja

Facebook Business Manager je platforma prek katere se lansirajo oglasi. Ustrezna in tehnična izpravnost le-te je ključna za uspešno oglaševanje in merljivost rezultatov. V kolikor imate korektno urejen FB business manager in s tem urejen “Conversions API”, vam bo Facebookov čudovit algoritem priskočil v pomoč in vam pomagal do boljših rezultatov, ki rezultirajo v večjem številu konverzij.

Agresivno "scalanje" in večanje prodaje

Ena in edina stvar, ki vas, kot naročnika zanima je najverjetneje kako vam lahko pomagamo do boljših rezultatov. S Facebook oglasi imamo že več kot desetletje izkušenj in lahko vam zaupamo, da za vsakega naročnika deluje drugačen pristop. In iz tega razloga je oglaševanje na Facebooku zahtevno. Zajema ogromno testiranja, znanja in izkušenj. Zato potrebujete agencijo, ki ve kako ustvariti profitabilne kampanje.

Kaj lahko pričakujete

Kakšen je postopek Facebook oglaševanja?

Ko postanete partner z DOPE Media, boste dobili dostop do naše celotne palete storitev Facebook oglaševanja. S pomočjo našega procesa vam bo uspelo povečati, prepoznavnost, promet in prodajo.

Ustvarjamo uspeh

3 razlogi zakaj izbrati DOPE Media

Izkušnje in talent

S Facebook oglaševanjem imamo že več kot desetletje izkušenj. Naša ekipa sestoji iz senior pozicij kar pomeni, da z naše strani ne boste prejeli "študentske" ekipe s podpovprečnim znanjem.

Izkušnje iz tujine

Slovenija je po velikosti majhna in zaradi tega tudi informacije do le-te prihajajo z zamikom. Zagotovo poznate izraz "Smo 5 let za svetom". Naša agencija je "v svetu" (v Londonu) in zato smo med prvimi, ki lahko s prve roke testiramo in lansiramo najnovejše pristope.

Sodelovanje

Ničkolikorat se pogovarjamo s potencialnimi naročniki, ki so bili "opečeni" v preteklosti. Poleg rezultatov so nezadovoljni s pristopom in komunikacijo agencije. Tukaj se razlikujemo od ostalih. Ne bomo vas predali vodji projektov, ki ne razume vaših potreb. Poslušamo vas in poskrbimo, da ste z našim delom zadovoljni.

Poglejte si nekaj rezultatov naših slovenskih naročnikov

Za oglaševalske namene smo morali ugotoviti, kako na ustvarjalen način prepričati obiskovalce in jih postaviti v situacijo, da si lahko predstavljajo obisk resorta. Odločili smo se, da bomo pisali v prvi osebi in jim opisali, kaj bi lahko počeli v tem trenutku. Oglaševalskim kreativam smo dodali tudi »družbene dokaze«, kar smo dosegli z značko »po izboru popotnikov« Tripadvisor.

Stopite iz povprečja.

Primeri kreativ, ki jih ustvarjamo za naročnike

Za naše naročnike interno pripravljamo oglasne kreative. Za to je več razlogov. Prvi, ki je najbolj pomemben pa je seveda, da smo zelo agilni in lahko hitro testiramo več različnih kreativnih pristopov.

Izkušnje in številke štejejo

Zakaj vam Facebook oglaševanje lahko prinese dodaten prihodek

MER

Ne merimo samo ROAS-a, temveč metriko MER. Na podlagi tega lahko vidite, kako uspešne so vaše kampanje.

150%

Ko za naročnike prevzamemo kreiranje oglasnih kreativ, v povprečju povečamo konverzije za 150%.

5.000+

Za naše naročnike smo v času delovanja ustvarili že več kot 5.000 uspešnih kampanij.

“S pomočjo DOPE Media smo v 2 mesecih in pol prodali skoraj 1.700 krem.”

Ustanoviteljica & Direktorica
BeeTox

50+ pozitivnih mnenj

Več kot veste...

5 razlogov zakaj za Facebook oglaševanje izbrati DOPE Media

Izbira prave agencije za digitalni marketing je kot iskanje igle v kopici sena – včasih se lahko zdi nemogoče. Vemo, kako zahtevno je izbrati pravo agencijo. Morda imate za seboj izkušnje, ki niso bile ravno pozitivne, in rezultati, ki so bili daleč od vaših pričakovanj. Tu je 5 ključnih razlogov, zakaj je DOPE Media vaša naslednja najboljša odločitev.

Zavedamo se, da je zastavitev in doseganje ciljev vaša glavna skrb. Zato bomo skupaj določile KPI-je in poskrbeli, da dosežemo vse zastavljene cilje.

Naša zgodovina uspešnih projektov in zadovoljnih strank je vaša garancija za vrhunske rezultate.

Pred sodelovanjem bomo za vas uredili vse tehnične integracije in izpravnost za merjenje uspešnosti. Sodobne metrike in transparentno poročanje vam omogočajo, da vedno veste, kje stojite in kako lahko še izboljšate svojo učinkovitost.

Za nas je komunikacija ključna. Z vami bomo na vsakem koraku, da boste vedeli, kaj se dogaja in kako uspešni smo.

Ne glede na vašo nišo ali cilje, se prilagajamo vašim potrebam, kar je ključno za vaš uspeh. Vsako podjetje ima svoje potreba, tega se zavedamo in ustrezno planiramo strategijo in eksekucijo.

Ker smo locirano v Londonu smo vedno korak pred konkurenco, uporabljamo najnovejše software-e in strategije, da vašo blagovno znamko popeljemo na višji nivo.

Naredite prvi korak, ostalo prepustite nam.