Futuristic

strank v zadnjih šestih mesecih

Naročnik nam je v celoti zaupal proces digitalne strategije in implementacije, kar nam je omogočilo velik uspeh in doseganje teh rezultatov. 🙌
Futuristic clinic dope media
O futuristic clinic

Futuristic Clinic obstaja že kar nekaj časa in pomaga ljudem z glavoboli, optimizira njihov imunski sistem, nudi podporo kroničnim bolnikom in še mnogo več čudovitih oblik pomoči.

Pred kratkim so začeli izvajati tudi intravenozne terapije. Takrat so nas poklicali, da jim pomagamo razširiti njihovo blagovno znamko in privabiti več pacientov v njihovo kliniko na intravenozne terapije.

Futuristic clinic DOPE Media

Izziv

Izziv s katerim smo se soočali je bil predvsem vezan na nezaupanje ljudi, slabo pripravljeno spletno mesto in restrikcije pri oglaševanju.

– Povečanje števila rezervacij za intravenozne terapije
– Povečanje prepoznavnosti blagovne znamke
– Povečanje seznama elektronskih naslovov
– Izobraziti ljudi o intravenoznih terapijah
– Povečanje števila rezervacij

ŠTEVILKE ŠTEJEJO

KAKŠNE REZULTATE DOSEGAMO

Since partnering with Numerique, Zara has witnessed a significant surge in organic search traffic to their website, resulting in higher conversion rates and increased contact form submissions. By relying on our expertise and insights, Zara has been able to optimize their marketing spend and generate exceptional results. The outcomes of our partnership include:

450

Novih strank v samo 6 mesecih

107

Posvetov dosegli v enem mesecu

Št. 1

Futuristic Clinic pozicionirana kot vodilna klinika za izgorelost

Celovit pristop in dolgoročno partnerstvo

S Futuristic kliniko sedaj sodelujemo že skoraj 3 leta in poleg odličnih rezultatov in rekordnih mesecev smo razvili dolgoročno partnerstvo.

“Z DOPE Media sodelujemo že 3 leta in dosegamo vrhunske rezultate. So odzivni, strokovni in vedno presežejo pričakovanja.” – Ariana Vetrovec, strokovni vodja klinike

Za Futuristic Clinic smo sestavili celostno digitalno strategijo, ki vključuje:
Futuristic clinic

Transparentni rezultati

Pri DOPE Media nas ni strah rezultatov, saj jih s ponosom pokažemo. Kakor vidite na spodnjem grafu, smo do sedaj uspešno pozicionirali Futuristic Clinic kot vodilno kliniko za zdravljenje izgorelosti.

Kljub neverjetnemu uspeha v prvih 6 mesecih še vedno znova in znova rastemo skupaj z naročnikom. Zdrava in konsistentna rast.

Naredite prvi korak, ostalo prepustite nam.