Gruppe Hanus

Povečanje povpraševanj

Za podjetje Gruppe hanus smo dosegli 60% povečanje pridobivanja potencialnih strank in 86% povečanje klicev (povpraševanj) v prvih 2 mesecih.
Gruppe hanus 60% povečanje prometa
O Gruppe hanus

Gruppe Hanus, ki je v Sloveniji že uveljavljen proizvajalec garažnih vrat, je želel povečati povpraševanje v Avstriji. Čeprav so bili že nekaj časa prisotni na avstrijskem trgu, niso bili zadovoljni s številom prejetih povpraševanj.

Gruppe hanus garažna vrata

Izziv

Pozicionirati blagovno znamko kot vodilno znamko v industriji in povečati število povpraševanj.

Ko smo začeli sodelovati so že imeli postavljen konfigurator, ki pa ga niso znali monenetizirati.

Poleg tega je velik izziv predstavljal avstrijski trg, ki je precej konkurenčen v njihovi industriji.

Opravljene storitve:
REZULTATI V ŠTEVILKAH

Kakšne rezultate smo dosegli?

Čeprav smo bili soočeni z zelo konkurenčno panogo, nam je v samo šest mesecih uspelo povečati njihov prihodek za 60 %. 🙌 V šestih mesecih trdega dela nam je uspelo povečati prodajo za 60%. 56 % novih povpraševanj smo pridobili s pomočjo konfiguratorja (lead-gen). Za 86% pa nam je uspelo tudi povečati število povpraševanj prek telefonskih klicev.

60%

Povečanje prodaje

56%
Pridobljenih povpraševanj s pomočjo lead-gen strategije
86%
Povečanje povpraševanj prek telefonskih klicev.

Kako smo se lotili tega izziva?

Z naročnikom smo organizirali sestanek prek Zooma in izvedli delavnico, kjer smo se pogovorili o njegovih željah, ciljih in celotni poslovni strategiji.

Te delavnice so bistvene. Pomagajo nam razumeti strankino občinstvo in cilje, na podlagi katerih začnemo pripravljati strankino digitalno strategijo.

Kaj vse smo naredili:

Primeri oglasov, ki smo jih lansirali

Gruppe hanus oglasi
Gruppe hanus oglasi

Akcijski načrt

Hanus ima več različnih občinstev, zato je bil naš cilj razumeti njihove težave in jih nagovoriti tako, da zagotovimo konverzijo.

Obširna analiza nam je pomagala določiti, kje bi naše občinstvo najlažje dosegli. Večino oglaševalskega proračuna smo namenili na Google Search Ads, manjši del pa na Facebook in Instagram Ads. S pomočjo analize smo lahko aktivno in agresivno targetirali in testirali, kar je privedlo do vrhunskih rezultatov za naročnika, ki je seveda bil nadvse zadovoljen.

Gruppe hanus rezultati dope media

Naredite prvi korak, ostalo prepustite nam.